MUSIK – WORLDWIDE – COMMUNITY

KUNSTNERPORTAL

Har du brug for en digital kunstnerportal til dit band eller til dig selv som kunstner? Så har du svaret her. Vi har på forespørgsel udviklet et smart og moderne site dedikeret til alle musikelskere, musikere og deres fans. Her kan de læse alt om dig/jer som kunstner(e), følge jeres blogs, lytte til jeres musik og sidst, men ikke mindst, købe jeres musik digitalt eller fysisk.
Vores kunstnerportal er en komplet løsning for alle i musikbranchen. Uanset om du er jazzmusiker, punkrocker, operasanger eller sanger, er dette den perfekte portal for dig. Retina HD og responsivt design, så alt ser FAB ud på alle tænkelige enheder. Du kan også udvide med en webshop og sælge merchandise, plader m.m. online.

DEN ULTIMATIVE KUNSTNERPORTAL I WORDPRESS

Vi designer din musikplatform baseret på en stilfuld demo, som du kan se live her. Vi sender dine billeder – dine oplysninger – uploader dine sange og linker til alle sociale medier, hvor dine fans kan lytte til og downloade din musik. Hvis du ønsker at sælge merchandise og plader på dit websted, kan du tilkøbe en webshop-del.

ÅBNER OP UNDER NY FANE. LUK FANEN, OG DU KOMMER TILBAGE HERTIL IGEN!

5990,-

ÅBNER OP UNDER NY FANE. LUK FANEN, OG DU KOMMER TILBAGE HERTIL IGEN!

5990,-

Vores kunder har sagt sit - 4,8/5 på TRUSTPILOT!

© DiscRepublic  |  Vilkår og info

Pin It on Pinterest